Over Emma

Emma

Ik ben Emma

Een bezige bij gebeten door social media. Zaakvoerder van Think Tomorrow en wonend in Herentals met 2 katachtigen. Houdend van zoetigheden zoals chocolade en Stijn. Schrijfster voor Dutch Cowgirls en Bloovi. Nieuwsgierig naar meer?

Minoes

Dit is Minoes

Professionele slaapster. Houdt van dekentjes, rust en restjes. Heeft een hekel aan buurtkatten. Levensmotto: “Laat me allemaal met rust”.

Floortje

Dit is Floortje

Spring-in-het-veld, aandachttrekker en ADHD-kat. Houdt van spinnen, graven, in kasten kruipen en overdadig ronken. Houdt niet van stofzuigers.

Stijn

… En dit is Stijn

Grafisch vormgever (ondermeer van deze blog) en grote vriend van Emma. Houdt van: Sci-fi, zombies en de betere film. Is sportief op de squashbaan.

Contacteer me

Bel me, mail me, laat me snel iets weten…

 1. Hey Emma,

  Mij ken je nog niet, maar m’n vriendje wel: Andries Schotte namelijk.
  Ik wou je gewoon even melden dat ik ontzettend geniet van je blog. Ik hou van je frivole stijl, speelse schrijfsels en originele eet- en cadeautips. Ook ik ben trouwens grOte fan van Eva Mouton en was ontzettend gecharmeerd door jouw Emma’s Gedacht. Goed ideetje. Ook je One Sketch A Day is TOP en doet me hunkeren naar tekentalent.

  Andries had al eens laten vallen dat ik je stijl zou appreciëren als dito katten- en spelletjeslover en hij had gelijk.

  Hierbij dus een aanmoediging om te blijven doen waar je mee bezig bent, zodat ik mijn donkere winteravonden kan blijven vullen met digitale hihi’s en haha’s. :)

  En wie weet, tot OOIT.

  Het ga je goed,
  groetjes,

  Cathy
  X

  • Hoi Cathy,

   Dankjewel voor je lief berichtje! Het toverde meteen een glimlach op mijn mond en doet me blozen. Ik ben vorig jaar met tekenen gestopt aan de academie omdat net zoals Sint-Lucas mijn tekenstijl niet erg academisch is, maar ik teken gewoon zo graag en ben dus echt blij dat je fan bent.

   Ik heb je virtueel al enkele keren ontmoet op 1 van Andries’ Instagramfoto’s en wat een verliefdheid er steeds van jullie afstraalt! Keep up the good work en weet mocht er ooit een trouw- of geboortekaartje van komen haal ik graag mijn pen voor je boven. Hihi. Wie weet tot ooit!

   Groetjes,
   Emma

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *